Kinderkerstfeest 2016


Op zaterdag 24 december vieren wij het Kinderkerstfeest en wij nodigen jullie van harte uit. Om 15.00 uur gaan de deuren open en om 15.30 uur gaat het gezellige Kerstfeest van start. Voor de kleinere broertjes/zusjes is er oppas aanwezig. Ook dit jaar wordt er weer een leuk kerstspel gespeeld door de oudste kinderen. Ook dit jaar hebben we weer een spaaractie, de bedoeling is dat jullie van te voren geld inzamelen en dit inleveren tijdens het Kinderkerstfeest. Dit jaar hebben wij als goed doel: ‘Het vergeten kind’.  

Hoe moet ik sparen?

Je mag je geld sparen in een lege jampot of een ander glazen potje. Deze mag je naar eigen wens versieren en voorzien van jouw naam. Vervolgens kan je bij je buren, familie of andere bekenden vragen of ze een kleine donatie willen doen, zodat we samen een mooi geldbedrag ophalen. Je mag jouw eigen potje weer mee terug mag nemen naar huis, want.. 

als jij zorgt voor (een beetje) licht in het leven van een ‘vergeten kind’, geven wij jou een lichtje voor thuis!

Uitnodiging voor de kleuters!

Elk jaar vragen wij de kleuters om het Kinderkerstfeest te openen. Dit doen we door met een kaarsje de kerk in te lopen en het licht te verspreiden. We zingen dan het liedje ‘kling klokje klingelingeling’. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar kinderkerstfeestlaren@gmail.com en dan krijg je van ons het liedje met de informatie toegestuurd. Wij zien de aanmeldingen graag voor 18 december verschijnen zodat wij weten hoeveel kaarsjes wij moeten regelen.

Tot 24 december!

Groetjes van de kinderkerstfeestcommissie. 

Heb je nog vragen?

Nieuws