Jubilarissen Deo Gratias


Op de ledenvergadering in mei (en de repetitie erna) hebben we aandacht besteed aan maar liefst 3 jubilarissen, die allen 25 jaar bij ons koor zingen. Het geeft wel aan, dat het prettig zingen is bij Deo Gratias, want we hebben inmiddels al heel wat leden op deze manier in het zonnetje mogen zetten. Dit jaar waren het de volgende leden:

Henny Dijkman
Henny is een zeer gewaardeerde bas. Hij is vrijwel altijd op de repetitie aanwezig. Meestal bescheiden zingend,maar o.l.v. Marjo heeft hij geleerd met meer lef te zingen. En dat mag ook wel, want Henny heeft een mooie stem. Daarnaast maakt hij ook nog deel uit van de liedjescommissie. Bedankt, Henny, voor je altijd positieve inzet en houding.

Annelies Woestenenk
Annelies zingt bij de alten en heeft bij die partij een heel goede inbreng. Ze heeft vele jaren in het bestuur gezeten en daar o.a. de financiën beheerd. Ook Annelies is een zeer trouw lid. Heel rustig, altijd aardig, maar wel met een duidelijke mening, waar we dan ook zeker naar luisteren. Fijn Annelies, dat je je zo positief opstelt en zo prachtig meezingt tijdens de repetities.

Henk Meuleman
Henk is een gezellige vent en daarbij een goede tenor. Hij kent zijn partij vrij snel en zingt er dan ook flink op los. Door zijn drukke leven, moet hij nog wel eens een repetitie overslaan, maar gelukkig pakt hij het weer snel op. Henk moet nog wel eens in zijn map zoeken, maar hij zingt met een mooie tenorstem. Henk, ook jij bedankt voor de inzet!

Nieuws