Dertigers


Uiteraard is je leven druk, en natuurlijk heb je genoeg te doen. Vanzelfsprekend heb je veel sociale contacten, en zeker kom je weinig tekort aan het dorpsleven in Laren! Maar… misschien denk je soms wel eens dat het geen kwaad zou kunnen om ook eens een keer met elkaar een gesprek te voeren over de diepere zaken van het leven.

Daarom gaat de kerk iets doen, wat nieuw is in Laren. Dat hield je misschien niet voor mogelijk, maar in Laren was nog geen groep “Dertigers!”. En laat dat nou net de groep zijn die echt wel eens een keer samen wil praten over de echte vragen van het leven.

De “Dertigers!” spreken dus niet alleen maar over de bijbel, maar die kan wel ter sprake komen, net zoals de Koran of de boeken van Griet op de Beeck, want die gaan ook over het leven. We spreken niet alleen maar over de kerk al zitten we dichtbij. Ook sport verbroedert, en onze vrienden geven zin aan ons bestaan, daar kunnen we het dus over hebben!

We drinken koffie, maar we laten het daar niet bij. Dus ben jij een dertiger, kom dan naar “Dertigers!” voor het eerst bij elkaar op:

dinsdag 19 september om 20.00 uur in het Kulturhus.

Ik ben er ook, ds.  Jaap Jonk

Nieuws