Bijzondere Top2000-kerkdienst op 29 december 2017 in Laren


In de Top2000 staan veel  nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen.  Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing  te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

De dienst wordt voorbereid door een groep enthousiaste muziekliefhebbers uit de Protestantse Gemeentes Harfsen en Laren. Dit jaar zijn we te gast in de kerk te Laren en volgend jaar is Harfsen weer aan de beurt.  “Top2000 Kerkdienst is HELEMAAL TOP” .

Naast mooie filmpjes zal de muziek dit jaar live gebracht worden door Duo Toevallig Harfsen, Sing-It en de Weekendkrachten.

De toegang van deze Top2000 kerkdienst is gratis. Wel is er gelegenheid uw vrije gift te doneren om de onkosten van de avond te dekken.

We hopen u te zien op vrijdagavond 29 december. Vanaf 7 uur staat de koffie met wat lekkers voor u klaar. Om half 8 starten we de dienst die ongeveer een uur zal duren. Na afloop is er gelegenheid een drankje te halen aan de bar en wordt u getrakteerd op een hapje.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Betsie Grotentraast (ga.grotentraast@hetnet.nl) of Geke Wilgenhof (gekewilgenhof@kpnmail.nl).

Nieuws