Bezoek aan Heino


Op 21 oktober j.l. hebben we als koor Deo Gratias meegezongen in de dienst van de Hervormde kerk in Heino. We waren 's morgens om 8 uur vertrokken uit Laren en waren ruim voor de afgesproken tijd aanwezig. Toen we bij de kerk aankwamen was deze nog op slot en was er verder niemand te bekennen.

Na een klein kwartiertje kwam de koster die voor ons de kerk geopend heeft. Even wat interne verbouwingen om het koor te kunnen plaatsen, en we konden beginnen met inzingen.
Niet veel later kwamen Hans en Kees ook aan, en Kees werd uitgenodigd om nog een keer met ons mee te zingen. Dit liet hij zich geen twee keer zeggen en heeft even lekker meegezongen. Hebben hem meteen maar weer uitgenodigd voor de repetitie op maandagavond.

Om 10 uur begon de dienst, en tijdens deze dienst hebben we een vijftal liederen ten gehore gebracht. Na de dienst kregen we heel veel positieve reacties op onze deelname aan de dienst. Er waren zelfs supporters uit Laren voor ons in de kerk aanwezig.

We zijn door Hans uitgenodigd om nog een keer te komen maar dan in de zomer. Dan kunnen we na de dienst samen genieten van een BBQ in de tuin bij Hans en Kees. Deze uitnodiging staat natuurlijk.

Na het nuttigen van een lekker bakje koffie of thee zijn we weer vertrokken naar Laren.

Hieronder nog een aantal foto's van hun eigen fotograaf.

Nieuws