Erediensten


Elke zondag om 10.00 uur is er een eredienst in de Protestantse Kerk aan de Dorpsstraat. Onze vaste organist is Stefan Potman. 

Alle kerkdiensten kunnen live meebeleefd worden via kerkdienstgemist.nl (meer informatie staat hier). Hier kunt u ook diensten terugkijken en enkele activiteiten van Ontmoeting & Inspiratie zijn hier te volgen.

Tijdens de dienst is er kinderoppas in 't Kulturhus. Daarnaast kennen wij kinderkerk (4 t/m 12 jaar). Voor mensen die moeilijk naar de kerk kunnen komen bestaat de mogelijkheid tot vervoer naar de kerk of is de dienst te beluisteren via de kerkradio. Na iedere dienst kunnen mensen elkaar ontmoeten onder het genot van een kopje koffie/thee/limonade.

Informatie over de faciliteiten van de kerk staat op de pagina van het kerkgebouw.

Tijdelijke situatie vanwege Corona

Vanaf zondag 6 juni kunt u weer naar de kerk.
We zijn voorzichtig maar ook blij dat dit weer mag, alles volgens de richtlijnen van het RIVM. Op basis hiervan hebben we een gebruiksplan gemaakt dat u hier kunt vinden.
Dat betekent dat er door de kerkgangers niet gezongen mag worden en er ook geen koffiedrinken na de dienst zal zijn. En de dienst blijft natuurlijk ook online te volgen.Bij binnenkomst zal een ouderling uw naam en telefoonnummer/mailadres registreren.

Voor nu is het wel noodzakelijk om te melden als je gebruik wilt maken van de kinderoppas. Graag zaterdagmiddag voor 12.00 uur aanmelden via mail (info@haneveldlaren.nl) of telefonisch (0573402476).

De kinderkerk gaat ook weer beginnen, zie het rooster op Rooster kinderkerk.

Rooster

Rooster van diensten Jaaroverzicht 2021 (- versie 2.1 -   25-08-2021)

Het maandrooster dat ook in Kerkklanken te vinden is, staat hieronder: 

Ga naar Kerkklanken.

Nieuws