Bespiegelingen


De zegen komt uit zijn hand

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van juni is ‘Zegenen’.

Lees meer »

Ver weg en dichtbij

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van juli/augustus is 'Dichtbij'.

Lees meer »

Pinksteren

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van mei is ‘Pinksteren’.

Lees meer »

De waarde van de eenvoud

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van april is 'eenvoud'.

Lees meer »

Innerlijk vergezicht

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van maart is ‘Vertrouwen’.

Lees meer »

Dubbel gevoel

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van februari is ‘Verwarrend’

Lees meer »

Elke dag opnieuw

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van januri is ‘Kijken en Begrijpen’.

Lees meer »

Toost eens op Jezus

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van december is 'Toosten met Kerstmis'.

Lees meer »

De ontvankelijkheid voor Gods nabijheid

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van november is Gods nabijheid.

Lees meer »

Gelijkwaardigheid

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van oktober is Vrouwen en Mannen.

Lees meer »

Daar ruist langs de wolken

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van september is Wolken

Lees meer »

Praktisch handelen

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van juli/augustus is Woorden en daden.

Lees meer »

Koninkrijk Gods

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van juni is De bron van ons bestaan.

Lees meer »

Stof en Liefde

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van mei is Wederkeren!

Lees meer »

Kruis, kruispunt en keuzes maken

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van april is Kiezen.

Lees meer »

Wonderen

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van maart is Het mooiste wonder!

Lees meer »

God is liefde is God

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van februari is Waar is God?.

Lees meer »

Zwaard van liefde

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van januari is Onthechten.

Lees meer »

Is er nog een kribbe in je gevoel?

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van december is Kerstmis.

Lees meer »

Twee, drie of meer!

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van november is Bijeenkomen in Mijn naam.

Lees meer »

Wie had dat verwacht?

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van oktober is Vertrouwen maakt sterk.

Lees meer »

Zijn stem herkennen

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van september is Stemmen.

Lees meer »

Vrijheid en Vreugde

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van juli/augustus is Acceptatie.

Lees meer »

Beeldspraak en daden

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van juni is Daden.

Lees meer »

Na de woorden komt het Vertrouwen

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van mei is Vertrouwen

Lees meer »

Licht dat ons voedt

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van april is Hoopvol.

Lees meer »

Geest van verbondenheid

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van maart is De Geest.

Lees meer »

Jezus maakt ons bewust

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van februari is 'Bewust worden'.

Lees meer »

De Zegen

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van januari is 'Zegenen'.

Lees meer »

Amazing Grace

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van december is 'Breed gedragen'.

Lees meer »

Oogsten

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van november is 'Terugblikken'.

Lees meer »

Verborgen rijkdom

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van oktober is 'Schat zoeken'.

Lees meer »

Kerkklokken en klokkenluiders

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van september is 'Aan de bel trekken'.

Lees meer »

Een goede morgen

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van juli/augustus is Lofzang.

Lees meer »

Ga met God

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van juni is Werkelijkheid.

Lees meer »

Je naaste en jezelf

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van mei is Naastenliefde.

Lees meer »

Eten en Liefde

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van april is Heilig Avondmaal.

Lees meer »

Rimpels

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van maart is Rimpels.

Lees meer »

Communicatie

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van februari is Luisteren.

Lees meer »

Moment van stilte

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van januari Bijzondere Stilte

Lees meer »

Rust en vrede

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van december is Vrede.

Lees meer »

God en Liefde

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van november is God en Liefde.

Lees meer »

Het is goed

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van september is Vertrouwen.

Lees meer »

Vertrouwen en Onzekerheid

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van september is Vertrouwen.

Lees meer »

Dagelijks gebruik van Bijbelse termen

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van juli/augustus is Citaten.

Lees meer »

Lijden

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van juni is Lijden.

Lees meer »

Eenvoud en Kracht

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van mei is Eenvoud en Kracht.

Lees meer »

Dopen

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van april is Dopen.

Lees meer »

Licht en Leven

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van maart is Licht.

Lees meer »

Stilte is een groot geschenk!

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van februari is Stilte.

Lees meer »

Totdat het pijn doet!

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van januari is Delen.

Lees meer »

Engelen

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van december is Engelen.

Lees meer »

Rampen en Openbaringen

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van november is Rampen.

Lees meer »

Toeval

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van oktober is Toeval.

Lees meer »

Vakantie

Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van september is Vakantie.

Lees meer »

Steun onderweg

Het thema van juli/augustus is Steun.

Lees meer »

Terugblik Passion

Persoonlijke terugblik op de Laornse Passion

Lees meer »

Contact