Archief


Openluchtdienst zondag 3 juni, 10.00 uur Naast Kerk en Kulturhus Laren

Op de eerste zondag in juni is er weer een openluchtdienst en dit keer een heel speciale! We vieren dit jaar dat het Kruispunt 50 jaar bestaat en het Kulturhus 10 jaar. Daarom is de openluchtdienst op de Verwoldseweg naast het Kulturhus. Het thema van de dienst is 'Vieren en verbinden'. We mogen het jubileum vieren en het Kulturhus wil mensen met elkaar verbinden. En juist in een kerkdienst mogen we ook vieren dat God zich wil verbinden aan ons door zijn Liefde en dat we daardoor ook met elkaar zijn verbonden.

Lees meer »

Uitloting obligaties

In 2006 is er een obligatielening uitgeschreven voor de financiering van de herinrichting van onze kerk. Deze lening bestaat uit 209 obligaties van 50 euro en 134 obligaties van 100 euro, die een looptijd hebben van ten minste tien jaar en ten hoogste twintig jaar.

Lees meer »

Zondag 6 mei 2018 08.00 uur Wandeling 'Ga met God'

Dit is de derde meditatieve wandeling van dit seizoen voorafgaande aan de kerkdienst. Het is een ontspannen wandeling waarbij we in stilte kunnen lopen, of wat praten en luisteren naar elkaar, en af en toe wat meditatieve woorden horen die door de gids worden gesproken. Het is fijn om zo de zondag te beginnen. Na afloop drinken we om 09.30 uur koffie in het Kulturhus.

Lees meer »

Terug naar nieuwsoverzicht

Archief

Archives

Nieuws