Archief


Aanmelden nieuwsbrief

Communicatie kan via vele wegen tegenwoordig en als kerk willen we u ook graag per email op de hoogte houden van activiteiten, kerkdiensten en andere mededelingen en daarom gaan we starten met Kerk Laren e-nieuws. Deze nieuwsbrief ontvangt u een keer per week op het door u opgegeven mailadres.

Lees meer »

7 mei: Wandeling 'Ga met God'

Dit is de laatste meditatieve wandeling van dit seizoen voorafgaande aan de kerkdienst. Het is een ontspannen wandeling waarbij we in stilte kunnen lopen, of praten en luisteren naar elkaar, en af en toe wat meditatieve woorden horen die door de gids worden gesproken. Het is fijn om zo de zondag te beginnen. Na afloop drinken we om 09.30 uur koffie in het Kulturhus.

Lees meer »

Uitloting obligaties (2)

In 2006 is er een obligatielening uitgeschreven voor de financiering van de herinrichting van onze kerk. Deze lening bestaat uit 209 obligaties van 50 euro en 134 obligaties van 100 euro, die een looptijd hebben van ten minste tien jaar en ten hoogste twintig jaar.

Lees meer »

30 april: Vesperdienst

Op 30 april wordt een bijzondere avonddienst gehouden volgens eeuwenoude traditie met veel liederen, gebeden, korte meditatie en stilte.

Lees meer »

20 april: Gespreksgroep jonge ouders

Op donderdag 20 april komt de gespreksgroep jonge ouders weer bij elkaar voor ouders met kinderen van 0 t/m 12 jaar. Het is fijn om als ouders met elkaar te ontmoeten en met elkaar te praten over geloof en het doorgeven daarvan aan onze kinderen.

Lees meer »

Openluchtdienst 4 juni 2017: Taartenbakkers gevraagd

Op Pinksterzondag van 4 juni vindt bij Huize 't Ross een Openluchtdienst plaats.We willen er een bijzondere gebeurtenis van maken. Na de dienst wordt een uitgebreid taartenbuffet opgezet. Het idee is om op deze blijde Pinksterdag niet alleen het geestelijk vuur, maar ook het stoffelijk voedsel met elkaar te delen.

Lees meer »

16 april: Paasdienst

Op 1e paasdag (16 april) is er om 10.00 uur een gezinsdienst in de kerk.

Lees meer »

De stille week

Hier vindt u de diensten in de stille week.

Lees meer »

Kerkklanken Maart

U kunt hier het Maart nummer 2017 van Kerkklanken vinden.

Lees meer »

Terug naar nieuwsoverzicht

Archief

Archives

Nieuws