Archief


Passion Nieuws

Van de Laornse Passion wordt een DVD gemaakt, zodat u de prachtige uitvoering thuis nog eens kunt bekijken. De kosten bedragen 15 euro per stuk. U kunt de DVD bestellen via de intekenlijst die na afloop van de uitvoering van de Laornse Passion in het Kulturhus ligt of voor 17 april via de mail delaornsepassion@gmail.com . U kunt de DVD ophalen op vrijdag 24 april tussen 19.00 en 20.00 uur in het Kulturhus. U dient de DVD op die avond contant te betalen.

Lees meer »

Kerkklanken Maart

U kunt hier het Maartnummer 2015 van Kerkklanken vinden.

Lees meer »

Een diefstal uit onze kerk

In de nacht van 1 op 2 maart 2015 hebben inbrekers de oude zilveren doopvont buit gemaakt, alsmede de schalen, kannen en tinnen bekertjes van het avondmaal en twee collecteschalen.

Lees meer »

Denk mee over de toekomst van de kerk

Meedenken over de toekomst van de Protestantse Kerk? Dat kan! Vul de vragenlijst in op: www.protestantsekerk.nl/kerk2025. Hoe ziet de kerk er in 2025 uit? Welke uitdagingen komen er op de Protestantse Kerk af? Een vragenlijst voor gemeenteleden, ambtsdragers, kerkelijk werkers en predikanten. De vragenlijst is in te vullen tot en met 31 maart 2015.

Lees meer »

Kerkklanken Februari

U kunt hier het Februarinummer van Kerkklanken vinden.

Lees meer »

Passion: Voorverkoop 20 maart

Door een overweldigende kaartverkoop waren we heel snel door de kaarten heen en hebben we veel mensen moeten teleurstellen. Daarom is er door de commissies gekeken naar een betere opstelling van het toneel en de stoelen. Hierdoor zijn er 40 stoelen per avond extra beschikbaar!

Lees meer »

Terug naar nieuwsoverzicht

Archief

Archives

Nieuws